KapitalReise

KapitalReise ·  Flust med turmuligheter i den norske fjellheimen

Høyt på tur – aldri sur

Publisert:20. mars 2018

Fjelltur har blitt norsk kultur. Spektakulær utsikt, frisk luft og mosjon. Stadig flere ønsker en aktiv ferie sammen med familien, eller alene. Her er ti tips til toppturer i fjellet.

Stadig flere benytter seg av friluftstilbudene her til lands. I snart 20 år har Norges største friluftslivsorganisasjon, Den Norske Turistforening, hatt sammenhengende vekst i antall medlemmer og overnattinger. I Turistforeningen, som består av 57 medlemsforeninger med tilknyttede lokallag, har de 542 hytter og T-merket 22.000 kilometer stier. For å kartlegge de beste toppturene var det naturlig å alliere seg med foreningen. I tillegg har landets største arrangør av ekspedisjoner og eventyrreiser, Hvitserk, gitt sine anbefalinger til toppturer i Norge. Turistforeningen og Hvitserk har lagt vekt på turer for nybegynnere, erfarne, klassikerne og ikke minst de spektakulære. Rutene er spredt over hele Norge. God tur.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn