Kapital

Investor · 

Tåkelagte profittanslag

Litt mer optimisme: Oljeprisanslagene oppjusteres nå av flere analytikere. Slår spådommene til, vil det gi støtte til flere oljeaksjer på Oslo Børs, som Aker Solutions, med toppsjef Luis Araujo i spissen. Foto: Terje Pedersen/NTB scanpix NTB scanpix
Publisert:15. mai 2020

Rentene stuper i takt med nye kutt fra Norges Bank. Men børsinvestorene hopper enn så lenge ikke i taket av rentekollapsen, all den tid selskapenes inntjeningsutsikter både for 2020 og 2021 er såpass usikre som de er.

Resultatsesongen ruller videre, men flere eksperter tror at det pågående tallslippet ikke vil ha særlig stor innvirkning på aksjemarkedene.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn