Kapital

Investor · Har tatt igjen det tapte, og mer til:

Kjendisaksjer banker børsen

Solid oppgang: Aksjekursen i Vaccibody, som Jan Haudemann-Andersen sitter tungt lastet i, har steget 15 prosent siden forrige Bjellesau-oppdatering. Foto: Iván Kverme
Publisert:13. mai 2020

Bjellesau-porteføljen er nå i pluss siden vi lansert den tidligere i år. Hovedindeksen på Oslo Børs henger langt etter Haudemann-Andersen og co.

Snart to måneder har gått siden myndighetene innførte de strengeste tiltakene i Norge i fredstid. Dette gav kraftig juling til selskapene på Oslo Børs, og børsverdier for milliarder av kroner forduftet på kort tid. Nå har man startet å lette på tiltakene, og samfunnet begynner å åpne opp igjen. Og Børsen har også fått ny medvind.
Hovedindeksen fortsetter å klatre oppover fra bunnivået på 605,3 poeng i krisemåneden mars, men er fortsatt langt unna toppnivået på 959 tidligere i år. Siden forrige oppdatering av bjellesauporteføljen, fra slutten av april, har OSEBX lagt på seg 1,7 prosent. Bjellesau-porteføljen har i samme periode steget 4,6 prosent.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn