Kapital

Investor ·  Eiendomsfokus:

Eiendomsledelse i krisetid

© Hegnar Media
Publisert:11. mai 2020

I kjølvannet av coronakrisen vil det være av stor interesse å studere hvordan aktivt lederskap kan utgjøre en kilde til overlevelse, inspirasjon og etterfølgelse – både for egen organisasjon og for en bredere krets av beslutningstagere i samfunnet.

I denne krisen besitter ledere i eiendom en nøkkelrolle for hvordan øvrige deler av næringslivet skal kunne klare seg gjennom denne krevende tiden. Vi har derfor bedt et trettitalls toppledere i eiendomsorganisasjoner om å dele sine tanker om dette, herunder særlig om hvordan de bidrar til å holde hjulene i gang for samfunnet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn