Kapital

Investor ·  Kjendisaksjer bedre enn indeks:

Bjellesauene leder an i børsrallyet

Exit fra tank: Øystein Stray Spetalen har solgt seg ut av flere selskaper i år, og sitter kun igjen med tre aktive investeringer på Oslo Børs, i tillegg til en haug med cash. Michael Groth Michael Groth
Publisert:30. april 2020

Bjellesau-porteføljen vi lanserte tidligere i år har falt noe mindre i krisemåneden sammenlignet med hovedindeksen på Oslo Børs, og har siden midten av mars steget litt mer. En av aksjene må likevel ut av porteføljen.

Katastrofemåneden mars, med et fall i hovedindeksen på over 17 prosent, er forbi og flere av selskapene på Oslo Børs slikker nå sine sår. Ved sist oppdatering fra midten av mars, hadde hovedindeksen fått kraftig juling siden vi satt sammen bjellesau-porteføljen i februar. Dette påvirket så klart kjendisaksjene betydelig, men fallet var ikke like stort som for hovedindeksen. Sistnevnte hadde falt med 21,6 prosent, mens bjellesau-aksjene var ned 15,4 prosent.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn