Kapital

Investor ·  Bør nyte godt av den kommende refinansieringsbølgen:

ABG-aksjen kan bli en børsvinner i høst

Lengre arbeidsøkter: Meglerforetaket ABG Sundal Collier, under ledelse av konsernsjef Jonas Strøm, får mer enn nok å gjøre utover i andre halvår når en rekke bedrifter, ikke bare innen oljesektoren, vil trenge tilførsel av mer fremmed- og egenkapital. Foto: ABG Sundal Colier Foto: ABG Sundal Colier © Hegnar Media
Publisert:30. april 2020

I midten av mars bunnet aksjekursen til ABG Sundal Collier ut på historisk lave nivåer, rett under tre kroner. Vi mener dagens kurs på rundt 3,5 kroner er en ypperlig kjøpsanledning. Det børsnoterte meglerforetaket vil spille en sentral rolle utover i andre halvår når en rekke bedrifter vil trenge påfyll av mer kapital.

Meglerhuset ABG Sundal Collier prises i skrivende stund til rundt 1,5 milliarder kroner på Oslo Børs, etter en kursnedtur siden årsskiftet på rundt tolv prosent. Men de siste ukene har selskapets aksjekurs begynt å klatre. Kanskje særlig støttet av børsmeldingen datert 7. april, der selskapet melder at de vil kutte forsiktig i det tidligere annonserte utbyttet, men der de samtidig legger til at konserninntektene for førstekvartal vil bli høyere enn på samme tid i fjor.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn