Kapital

Investor ·  Eiendomsfokus:

Coworking og corona

© Hegnar Media
Publisert:2. april 2020

DNB Næringsmegling har nylig utført sin årlige undersøkelse, den tredje i rekken, blant de største coworkingaktørene i Oslo-området. Hva skjer med dette segmentet når et økonomisk sjokk treffer markedene, slik vi nå opplever i forbindelse med Covid-19-pandemien?

Coworking og fleksible kontorkonsepter har vokst kraftig de siste årene både internasjonalt og i Norge, spesielt i hovedstaden. I Oslo sentrum har tilbydere av fleksible kontorkonsepter stått for rundt 20 prosent av inngåtte leiekontrakter de siste par årene. Det utgjør et areal tilsvarende all ny kontorkapasitet som har kommet til i sentrum i samme periode. En rekke aktører, både internasjonale og nasjonale, har etablert seg, noe som har bidratt til sterk konkurranse.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn