Kapital

Inside ·  Nok et rekordår for kjendisrestaurant i Oslo:

Tjener fett på norsk gourmet

Knalltall: Restauranten Vaaghals, som blant annet eies av Arne Brimi, Vegard Ulvang, Arne Hjeltnes og Bjørn Dæhlie – også kjent som “Gutta på tur” etter den populære TV2-serien – har hatt en samlet omsetning på 140 millioner kroner på fem år. Håvard Solem/TV 2 TV 2
Publisert:2. juni 2020

Barcode-restauranten Vaaghals, som blant annet eies av “Gutta på tur”, har på drøye fem år omsatt for 140 millioner kroner. – Det er godt å ha litt å tære på i tiden fremover, sier Arne Brimi.

Restauranten Vaaghals fikk en knallstart da dørene åpnet høsten 2014. På bare to måneder nådde omsetningen åtte millioner kroner. Siden har det fortsatt til himmels. På fem år har restauranten, som ligger i Barcode i Bjørvika i Oslo, hatt en samlet omsetning på 140 millioner kroner og et samlet resultat før skatt på over ti millioner kroner. Fjoråret ble det beste så langt med inntekter på nærmere 40 millioner kroner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn