Kapital

Inside ·  Bøhler og Sveaas vant ikke frem med sitt krav i tingretten:

Tilkjent 2 mill. i erstatning for Frogner-hage

Tomt i Gyldenløves gate 15Tomt i Gyldenløves gate 15 Kapital Kapital
Publisert:14. mai 2020

Erik Bøhler og Christen Sveaas forlangte minst 40 millioner kroner i erstatning for Frogner-hagen som Oslo-byrådet har vedtatt å ekspropriere. Oslo tingrett tilkjente investorduoen to millioner kroner. Nå varsler parhestene anke.

“ Selv om dette er en forbedring mener vi verdien fortsatt er satt altfor lavt, og har besluttet å anke, sier managing partner Morten Goller i Wiersholm. Siden avgjørelsen ikke er rettskraftig, ønsker ikke advokaten som representerer investorenes selskap Gyldenløve 15 å gi ytterligere kommentarer.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn