Kapital

Inside ·  Eiendomsinvestor vil undersøke om signaturen hans er forfalsket:

Thrane-Steen: – Usannsynlig at jeg har underskrevet dette

Tapte i tingretten: I 2019 ble Thrane-Steen dømt til å betale 10 millioner kroner for tapt provisjon til Alfredo De Barros, samt nærmere 275.000 kroner i saksomkostninger og 9.000 kroner i rettsgebyr. T.v. De Barros med advokat Jane Veivåg Ulset, t.h. Gustav Thrane-Steen og advokat Anja Kristin Ankerud29 Foto: NTB scanpix/Vidar Ruud NTB scanpix
Publisert:18. mai 2020

Gustav Thrane-Steen (79) ble i tingretten dømt til å betale Alfredo De Barros ti millioner kroner på bakgrunn av en provisjonsavtale Thrane-Steen bestrider på det sterkeste. Nå vil investoren at underskriften hans blir undersøkt av en skriftekspert.

Pensjonist og eiendomsinvestor Gustav Thrane-Steen led i fjor nederlag mot forretningsmannen Alfredo De Barros i Oslo tingrett. Thrane-Steen ble dømt til å betale De Barros ti millioner kroner for en jobb han gjorde med å hente inn bud på en av Thrane-Steens næringseiendommer. Thrane-Steen anket dommen.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn