Kapital

Inside ·  Nagell-Erichsen vant frem hos Fylkesmannen:

Semb Hovedgård blir aksjeselskap

Ærverdig: Einar Nagell-29Erichsen er bosatt på herskapelige Semb Hovedgård i Vestfold. Schibsted-arvingen har i løpet av drøye 20 år lagt ned en liten formue i prakteiendommen, som i tillegg koster eieren nær to millioner kroner i årlige driftskostnader. Advokat Ek Advokat Ek
Publisert:18. mai 2020

Kommunen sa først nei. Men nå har Schibsted-arving Einar Nagell-Erichsen fått klarsignal til å omgjøre ærverdige Semb Hovedgård til aksjeselskap etter mulig saksbehandlingsfeil.

Einar Nagell-Erichsen har fått gjennomslag hos Fylkesmannen i Vestfold og Telemark for å eie prakteiendommen Semb Hovedgård i Horten via et aksjeselskap. Kapital har tidligere omtalt at Horten kommune nektet ham dette. I Fylkesmannens ti sider lange vedtak stilles det blant annet spørsmål ved mulige partipolitiske føringer på saksbehandlingen til kommunen.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn