Kapital

Inside ·  Kunstmarkedet i coronaens tid:

Klikksalg, charity og Kistefos

Online-rekord: George Condos “Antipodal Reunion” fra 2005 ble solgt for 10,6 millioner kroner. Det er den høyeste summen som er oppnådd for et maleri på en online-auksjon hos Sotheby’s. Ill. Sotheby's Ill. Sotheby's © Hegnar Media
Publisert:14. mai 2020

Kunstmarkedet sliter, men: økning i online-salg, kupp på veldedighetsauksjoner og siste nytt om sesongåpningen på Kistefos.

Ingen bransjer er upåvirket av corona. Det er nesten heller ingen bransjer som har så mange rike kunder som kunstbransjen – eller er like bakpå med omsetning online. Skal du bla opp flerfoldige millioner for noe å ha på veggen, vil du helst ha sett kunstverket først.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn