Kapital

Inside ·  Stordalen ga seg:

Almetreet blir ikke hugget

Naboene vant: Petter Stordalen har vært redd for at almetreet på tomten til Nordic Choice-hovedkvarteret i Oslo kan falle ned og rive med seg muren, men etter sterke protester fra både naboer og andre har hotellkongen nå trukket tilbake søknaden om å få felle treet.  Kapital Kapital
Publisert:2. juni 2020

Både naboer, politikere og naturvernere har engasjert seg kraftig for å stanse fellingen av et fredet almetre på eiendommen til Nordic Choice i Oslo. Nå har Petter Stordalen gitt opp forsøket.

På hjørnet av eiendommen i Fredrik Stangs gate ruver et almetre over en høy mur og fortauet nedenfor. Til stor glede for alle som går forbi, men til like stor bekymring for Stordalen. Han har nemlig vært redd for at treet skal falle ned – og rive med seg muren.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn