KapitalVin

Druer · VinBibel · Røde druer

Syrah

Publisert:21. mars 2018

Den nordlige delen av Rhônedalen er dens hjemland, hvor den også er den eneste tillatte rødvinsdrue. Der gir den oss noen av Frankrikes mest berømte og kraftige viner og trives godt med mye sol og varme

Syrah hører utvilsomt til i det gode selskap sammen med de franske klassiske druene, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir, og benevnes således i samme åndedrag som en av verdens store rødvinsdruer. Den nordlige delen av Rhônedalen er dens hjemland, hvor den også er den eneste tillatte rødvinsdrue. Der gir den oss noen av Frankrikes mest berømte og kraftige viner og trives godt med mye sol og varme. Den inviterer ikke på den samme utfordring dyrkni ngsmessig som eksempelvis Pinot Noir, ettersom den relativt lett gir oss gode viner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn