Kapital

Michael Stang Treschow, sønnen til godseier Mille Marie Treschow, observeres stadig på veiene i Ferrari og Lamborghini. Den bilgale rikmannssønnen, som for noen år siden ble syvende generasjon til å drive den tradisjonsrike bedriften Treschow-Fritzøe videre, står også bak Instagram-kontoen mr.car med rundt 21.300 følgere. Der beskriver han seg selv som bilentusiast og privat samler, og legger bortimot daglig ut bilder av ulike luksusbiler. Han eier også majoriteten av bilfirmaet AutoXo på Ramstadsletta i Bærum, som utelukkende satser på eksklusive biler.

Annonse

I tillegg til å være hektet på luksusbiler er han tilsynelatende også lidenskapelig opptatt av personlige bilskilt. 31-åringen har søkt om rettighetene til en lang rekke personlige kjennemerker. Hans Ferrari GTC4Lusso bærer kjennemerket LUSSO. I tillegg har han blant annet fått innvilget søknader om bilskiltene MRCAR, SEEYAH, PRO, CHILLN, NXTLVL, 420, L8R, CYA, , MVP og flere til.

 


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn